A matematika hónapja

A fejünkbe vettük, hogy bebizonyítjuk, a matekot tényleg bárki meg tudja érteni.
Ezért tettük INGYENESEN beszerezhetővé a Középiskolai matek kurzusunkat október 15-ig. Már csak egy napig tudod beszerezni, kár lenne lemeradni. Mindössze annyit kell tenned, hogy a vásárlásnál megadod ezt a kuponkódot: mateking KATTINTS IDE és mutatunk is mindent, lépésről-lépésre.

ÉS ITT JÖN AZ INGYENES KÖZÉPISKOLAI MATEK

A hozzáféréshez első lépésként, ha még nem vagy regisztrálva a www.mateking.hu weboldalon, akkor regisztrálnod kell. Ha már regisztrálva vagy, akkor ezt a részt át is ugorhatod. Hopp. Nézzük tehát elsőként a regisztrációt. Ezt a jobb felső sarokban található BELÉPÉS gombra kattintva lehet megtenni.

Ekkor lenyílik egy regisztrációs ablak, ahol mindenképpen egy valós és általad használt e-mailcímet adj meg, erre fognak ugyanis érkezni bizonyos rendszerüzenetek. Adj meg egy legalább 8 karakterből álló jelszót, majd írd be újra, hogy biztosan nem gépelted-e el. Ezek után érkezni fog egy e-mail, amit nézz meg, mindössze annyi lesz benne, hogy üdvözlünk a matekingen és kattints a regisztráció megerősítése gombra.

Ha ez megvan, akkor sikeresen létrehoztad a felhasználói fiókodat.

A következő lépés a Középiskolai matek tananyag beszerzése. Ehhez ki kell választanod a középiskolai matek tantárgyat, de még ne kattints rá, előbb nézd végig a lépéseket.

Egyszerűen csak kattints rá a MEGVESZEM gombra:

Erre kattintva jutunk a vásárlási adatok oldalra, ahol végülis nem szükséges semmit megadni, de minden mezőbe tegyél egy X-et, mert különben nem enged továbblpéni a rendszer. Ezek után jöhet a kód, amivel INGYENESEN be tudod szerezni a középiskolai matek tantárgyat. A kuponkód mezőbe ezt írd: mateking

És utána ne felejts el rákattintani a beváltom gombra.:

A beváltom gombra kattintás után már csak egyetlen lépés van hátra. Megjelent, hogy 100% kedvezmény, úgyhogy kattints a nagy kék gombra alaul és már nézheted is a teljes Középiskolai matek tananyagot.

Most, hogy minden lépést láttál, KEZDHETJÜK IS.

Jó szórakozást kíván a mateking.hu