Legyél az érthető matek nagykövete

Azt szeretnénk, hogy a matektanulás végre mindenki számára egyszerűvé váljon és közben Te is még elégedettebb legyél velünk. Ezért találtuk ki a matek nagykövete programot.

Arra kérünk, oszd meg matekinges élményeidet barátaiddal, hogy végre nekik is könnyű és vicces legyen a matektanulás. Amellett, hogy ők ezért Neked rendkívül hálásak lesznek, mi is igyekszünk meghálálni az ige terjesztését azzal, hogy az előfizetett tantárgyaid lejárati idejét ingyenesen meghosszabbíthatod, vagy ha már nincs rá szükséged, akkor frissíthetsz valamelyik másik tantárgyra.

Küldj meghívót a matekingre azoknak a barátaidnak, ismerőseidnek, csoporttársaidnak, akiről úgy gondolod, hogy szeretnének belépni az érthető matek világába.

Ha a meghívottak közül egy be is fizet, küldünk Neked egy kupont, amivel ingyen megújíthatod egy meglévő tantárgyadat, vagy beszerezhetsz egy újat.

Legyél a matek nagykövete

De ez még nem minden. Ha ugyanis a meghívottak közül ketten fizetnek be, akkor mindjárt két kupont kapsz tőlünk ajándékba, amivel két teljes tantárgyhoz juthatsz hozzá.

Legyél a matek nagykövete

Sőt, ha hárman fizetnek be, akkor már három tantárgyat kapsz.

Legyél a matek nagykövete

Ahhoz, hogy Te is tudj meghívót küldeni az szükséges, hogy legalább egy tantárgyad legyen amit megvásároltál nálunk. Ebben az esetben a profilodon belül találod meg a meghívó küldése menüpontot. Ha nem találod, kövesd az alábbiakat. Marhajó tanulást kíván Neked és minden meghívottadnak a mateking.hu csapata.

Visszajelzés