Matektanárok

Ha úgy ézed, hogy a matekinges anyagok átnézése után jól jönne valaki, akivel megbeszélheted a megmaradt kérdéseidet, fordulj magántanárhoz!
mateking
Magántanárt igénybe venni drága mulatságnak tűnhet, de hidd el, ha elakadtál a megértésben és órák óta ülsz egy meg nem értett részlet felett, míg a magántanár 5 perc alatt helyre teszi a dolgokat…
Ha a zh vagy vizsga előtt összegyűjtöd a kérdéseidet és célirányosan néhány órát véve hipp-hopp összeáll a fejedben az anyag, látni fogod, hogy mennyire hatékony ez a tanulási forma…
A matektanárok.hu az ország egyetlen, csak matematika magántanárokat közvetítő oldala. Állítsd be, hogy milyen oktatási intézményben tanulsz, milyen témakörök érdekelnek, hol élsz, és válogass a tanárok között. Keresd a tanárok adatlapja alatt diákjaik értékelését, hogy lásd, mire számíthatsz, és írj te is értékelést, hogy segítsd az utánad jövőket.
mateking

VÁLASSZ MAGADNAK TANÁRT!

Töreky Szilvia

Matematika oktatás, vizsgákra való felkészítés, online is. Gyakorlat orientált órák, érthető magyarázatokkal, lelki támogatással. :) Igény szerinti gyakorló feladatokkal.

TÖREKY SZILVIA
magántanár
mateking tanár
TÖRÖK CSABA
magántanár
mateking tanár

Török Csaba

Igényes és lelkiismeretes oktatás, tehetséggondozás az Astoriánál. Matematika, fizika, kémia egy helyen, akár angol vagy német tanrend szerint is!

Vadnai Zsolt

Összefüggésekre épülő, lendületes tanulás élmény! „A tanár feladata úgy oktatni, ahogy a diák leginkább tanulni képes; ahelyett, hogy a diákot ítélnénk meg az alapján, ahogy a tanár tanítani képes.”

VADNAI ZSOLT
magántanár
mateking tanár