MEGHÍVÓ KÜLDÉSE

Küldj meghívókat olyan ismerőseidnek, csoporttársaknak, akik még nem regisztráltak a matekingen, és elképesztő ajándékok várnak rátok.

Minden egyes meghívottad után, aki a meghívást követően vásárol valamit nálunk egy 100%-os promóciós kódot adunk Neked, és így teljesen ingyen juthatsz hozzá egy általad választott tantárgyhoz. De ez még nem minden, ugyanis minden meghívottad is 10% kedvezményt kap nálunk.

Használd ki ezt a lehetőséget arra, hogy ingyenesen megújítsd egy most lejáró tantárgyadat, vagy ha már nem kell, akkor frissítsd egy következő szintre, például Anal1-ről Anal2-re vagy Stat1-ről Stat2-re.

Meghívót küldeni rémesen egyszerű. Annyit kell tenned, hogy a jobbról benyíló menüben rámész a meghívó küldésére:

Aztán megadod azokat az emailcímeket, ahova meghívót szeretnél küldeni és rákattintasz a küldés gombra. Egyedül arra figyelj, hogy a kedvezmények igénybevétele csak akkor lehetséges, ha a meghívottad a meghívóban lévő linken keresztül regisztrál nálunk. Erre hívd fel a meghívottaid figyelmét.

Ha a meghívottad vásárolt nálunk valamit, akkor a jobb oldali menüben megjelenik egy mező a kuponjaiddal. Annyi kupont kapsz, ahány meghívottad vásárol nálunk. Ezeket a kuponokat tetszés szerint beválthatod náunk mindenféle remek tantárgyakra.

Visszajelzés