Barion Pixel Online egyetemi matek megoldás C | mateking
 

Csak ránézel, és BUMM.
Többé nem lehet gond az egyetemi matek.

Már több mint 200 000 diáknak segítettek a mateking epizódjai.
Jössz Te is?

Próbáld ki milyen érzés akár 10 perc alatt megérteni azt, amivel az egyetemi matek előadáson sokszor 90 percen át szenvedtek.

Őrülten
érthető

Te is vizuális típus vagy? Mi is. Olyan erős magyarázatokat használunk, hogy szinte 10 perc alatt megérted őket. Pedig matek.

Szuper
gyors

A rövid és pörgős epizódokkal lendületesen tudsz haladni. Akár egyetlen este lazán kipipálhatod a másnapi matek ZH anyagát.

Nagyon
laza

Vigyázz, ha egyszer elkezded, nem fogod tudni abbahagyni. A legnagyobb titok nálunk a humor. Ez mindig lendületet ad a matekozásnak.

A mateking legnagyobb titka az, hogy…

De tudod mit, inkább próbáld ki 400-nál is több INGYENES epizódunkat.

Ha beválik, meg is találtad a megoldást a matekos problémáidra és egy életre hálás lehetsz magadnak ezért a döntésért.

Szeretnéd, hogy örökre megváltoztassuk a matektanulásról alkotott elképzeléseidet?

Miért imádják olyan sokan a matekinget?

Az ország egyik legjobb matektanára

Adunk Neked egy szuper-jófej matektanárt, aki hihetetlenül érthetően magyaráz. Akinél végre nevetni is tudsz a matekon és szinte mindent 10 perc alatt megértesz, amivel az egyetemi matek előadáson sokszor 90 percen át szenvedtek.

Lépésről lépésre magyaráz

Képzeld el, mintha az előadáson a tanár mondatonként megállna és csak akkor menne tovább, ha Te megengeded neki. Végre a saját ritmusodban gondolatról gondolatra haladhatsz.

És bármikor segít Neked amikor csak szükséged van rá

Amikor épp van 5 szabad perced, csak előkapod a telefonodat és már folytathatod is onnan, ahol abbahagytad. Sőt, akár még hang nélkül is működik, ha épp a pad alatt vagy kénytelen használni.

Kigyógyítunk a matek miatti szorongásból

A legnagyobb titok nálunk a humor. Nem állunk meg ott, hogy egyszerűvé és érthetővé tesszük Neked a matekot. Azt akarjuk, hogy élvezd is a tanulást, mert ez adja a lendületet, hogy mindig legyen kedved matekozni. Egy matek tananyag, ami feldobja a napod. Őrület, nem?

Vágd zsebre a matekot

A mateking nem csak egyszerűen hordozható, hanem ultra-hordozható. Amikor épp van 5 szabad perced, csak előkapod a telefonodat és már folytathatod is onnan, ahol abbahagytad. Olyan könnyedén tudsz az epizódokban lépkedni, hogy még akár puskázni is tudnál vele. De nem lesz rá szükséged, mert annyira lazán megértesz nálunk mindent, hogy másnap már Te fogod korrepetálni az osztálytársaidat.

Végre a saját tempódban, gondolatról gondolatra matekozhatsz

Egy videóban mindig a tanár tempójában kell haladnod. Még kétszeres sebességen is a tanár tempóját gyorsítod. Ha valamit nem értettél és szeretnéd újra megnézni, a videóknál ez szörnyen fárasztó lehet. Visszatekersz. És általában nagyon nehéz pont oda jutni ahova szeretnél. Tehát vagy újra megnézel olyan részeket is, amik nem érdekelnek, vagy lemaradsz annak az elejéről, amiért visszatekertél.

A mateking epizódjaival ilyesmi sohasem fordulhat elő. Egy olyan technológiát használunk, aminek köszönhetően nem csak úgy random lépsz előre vagy hátra, hanem minden egyes lépéssel a gondolati egységek között ugrálsz.

Azokat a részeket, amik túl triviálisak, csak átugrod, HOPP és nem raboljuk az idődet. Hogyha viszont valamit szeretnél újra megnézni, akkor pontosan oda ugrasz vissza, ahova kell. Varázslatos nem?

Mitől olyan különleges a mateking?

A mateking döbbenetes hatékonyságát az adja, hogy az irányítást teljesen a Te kezedbe adtuk. Az epizódok minden képkockája egy-egy gondolati egység, és pontosan abban a tempóban tudsz haladni, ahogy ezeket a picike gondolati egységeket megérted. Így éppen akkor léphetsz tovább rajtuk, amikor minden világossá vált. Nem hamarabb és nem később.

Nálunk egy teljes tantárgy 4980 forint fél évre, így csak 830 forintodba kerül havonta

Azt hisszük, hogy akik a matekinget használják, egy kicsit máshogy gondolkodnak, mint a többiek. Rájöttek arra, hogy kevesebb pénzért és sokkal könnyebben is lehet matekot tanulni. Egy teljes tantárgy fél éves előfizetése csak 4980 forintba kerül nálunk.

A mateking.hu küldetése, hogy prémium minőségű tananyagokat adjon, szinte bárki által megfizethető áron és végre ne álljon a matek a sikeredi útjába. Te meddig akarsz még szenvedni a matek miatt?

Itt az ideje, hogy örökre megváltoztassuk a matektanulásról alkotott elképzeléseidet.

Állítsd a matekot a Te oldaladra

Nem a Te hibád, ha szenvedsz a matek miatt. Viszont Te vagy az, aki most tenni tud ellene. A mateking.hu hazánk egyik legnépszerűbb matekoktató platformja gimnáziumi és egyetemi szinten is. Több mint 200 ezer diáknak segítettünk már abban, hogy szenvedés helyett élmény legyen a matek. Leszel Te a következő?

Miért bízzak ezekben a tananyagokban?

Mosóczi András a mateking.hu alapítója és oktatási vezetője. Előadásaiban és oktatóanyagaiban hihetetlenül laza, mégis precíz stílusban mutatja be a matematika világát. Közel 25 éve foglalkozik oktatással, számos egyetemen is tanított, a BME-től az ELTE-n át a BGE-ig.

A megszerzett tapasztalatokat és tudást 2010-től használja e-learning platformok fejlesztésére, melyek közül a legsikeresebb a 200 ezer felhasználóval rendelkező mateking.hu.

Itt már találkozhattunk

Egy lépésre vagy attól, hogy a matek melléd álljon és ne eléd

Válaszd ki, hol tartasz most, és mi kivezetünk a matek útvesztőiből:

Amíg idáig legörgettél, az alatt nálunk már egy komplett anyagrészt megérthettél volna…

Tegyél meg annyit magadért, hogy kipróbálod, mennyire más nálunk matekot tanulni!

Mert mi a B-verzió? Hogy minden ugyanúgy megy, mint eddig…