Események

ÉRETTSÉGI 2019 | 100 napos érettségi felkészítő a matekingen

A matek érettségire való felkészülést szeretnén zökkenőmentessé és még ráadásul szórakoztatóvá is tenni a 100 napos matek érettségi felkészítővel, ahol korábbi évek érettségijein is lehet gyakorlatozni és rendkívül átlátható formában összegyűjtjük azokat a témaköröket, amelyekre a matek érettségin szükség lehet. Az elmúlt 5 év összes középszintű matek érettségijét lépésről lépésre megoldjuk és részletes recepteket készítünk minden furfangos feladattípus megoldásához.

2018-ban történelmi rekordot döntött a mateking.hu az Év Honlapja átadón

Zsinórban negyedik alkalommal választották az Év Honlapjának a mateking.hu-t november 14-én este a Marketing Summit Hungary-n. Így a mateking.hu-t 2015, 2016 és 2017 után 2018-ban is kitüntették: ezúttal Oktatás kategóriában ítélték meg a legjobbnak az oldalt. Az Év Honlapja történetében eddig még nem fordult elő olyan weboldal, amely négy egymást követő évben sorozatban elnyerte volna ezt a díjat.

2017-ben e-learning kategóriában ismét Év Honlapja a mateking

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett Az Év Honlapja verseny ezúttal is a mateking.hu győzelmét hozta e-laerning kategóriában. Így immár harmadjára nyert a mateking három egymást követő évben.

2016-ban oktatás és e-learning kategóriában is Az Év Honlapja a mateking

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett Az Év Honlapja verseny jubileumi évében összesen 240 nevezés érkezett. A mateking.hu két díjat is kapott: Oktatás és E-learning kategiróiában is Az Év Honlapja lett, utóbbiban immár másodjára. A Zsűri értékelése: A Mateking lett ebben az évben is Az Év Honlapja e-learning kategóriában. A honlap fejlesztése nem állt meg, letölthető segédanyagokkal és tesztekkel bővült az oldal, és kiépült az online fizetési rendszer is. Matek egyszerűen az ígéret, de ennél lényegesen többet nyújt: az oktatóanyagok és az egész honlap használata is rendkívül egyszerű, egyetlen képpel, vagy szóval sem találtunk többet rajta, mint amennyire szükség van. Az oldal minden elemében a felhasználókra koncentrál, az ingyenes és fizetős verziót használók is haszonnal látogathatják. A tartalom és a felhasználói élmény mellett a zsűri magasra értékelte a modern, áttekinthető designt is. Elsődleges célpiacukat a felsőoktatási hallgatók alkotják. Didaktikailag és vizuálisan jól és szépen felépített egységekben mutatják be az egyes egyetemek tananyagait. A honlap minden platformról jól használható, a technikai megvalósítást a Seoseeker rendszere rendkívül magasra értékelte. Az oldal kreativitása magasan kiemelkedik a többi pályázó közül.

mateking.hu az Óbudai Egyetemen!

Az Óbudai Egyetem és a www.mateking.hu a vizsgákra való sikeresebb felkészülés érdekében egy közös projektet indított, melynek keretében az Analízis 1 nevű tantárgyat az egyetem valamennyi hallgatója térítésmentesen megtekintheti. Az Óbudai Egyetem arra törekszik, hogy minden segítséget megadjon hallgatóiknak a műszaki és gazdasági szakokon alapozó tantárgynak számító matematika minél alaposabb elsajátításához, elősegítve ezzel is az egyetemi diploma sikeres megszerzését. Ezt a célt szolgálja a mateking.hu-val indított közös projekt is.

2015-ben a mateking.hu lett Az Év Honlapja!

A mateking.hu projekt lényege olyan matematikaoktató e-learninges tartalmakat készíteni, amelyek mobilról és tabletről is kényelmesen kezelhetőek és rendkívül szemléletes, könnyen érthető magyarázatokat kínálnak a bonyolult egyetemi matematika egyszerű megértéséhez. A projekt célja, hogy a főiskolai és egyetemi matematika végre valóban érthető legyen a diákok számára könnyen érthető egyszerű példákon, színes szemléletes ábrákon keresztül egy letisztult és komfortos webes környezetben, megalkotva ezzel a 21-ik század tankönyvét, amely valóban elmagyarázza a matematikát olyan részletességgel és olyan élvezetesen, hogy bárki megértse.