Események

Elindult az osztrák mateking német nyelven matheking.at néven

A mateking.hu weboldal német nyelvű ikertestvére útnak indult ausztriában. Egyből nyolc tantárgyal kezdünk, Mathematik Mittelschule, Mathematik Zentralmatura, Technische Mathematik1, Technische Mathematik 2, Wirtschaftsmathematik 1, Wirtschaftsmathematik 2, Lineare Algebra, wahrscheinlichkeitstheorie.


Abszolút rekord az Év Honlapja verseny történetében

A mateking.hu weboldal eddig összesen 7 díjat hozott el az Év Honlapja versenyről, 2015-ben, '16-ban, '17-ben, '18-ban és '19-ben is Év Honlapjának választotték e-learning kategóriában, ezen kívül pedig 2016-ban oktatás kategóriában is, 2019-ben pedig elnyerte az Abszolút Év honlapja díjat. Ezzel a verseny történetében többszörös rekordot állított be.

matekingevhonlapja_0.jpg


Megújult a mateking.hu nyitólapja és számos felülete

Egy kicsit izgalmasabbá és látványposabbá tettük a mateking.hu nyitólapját. Az új felületen könnyebb eligazodni a tantárgyak között és az újonnan érkező látogatók is átfogóbb képet kapnak arról, hogy milyen sok matekos tantárgyat találnak nálunk. Az egyetemi matematikától a középiskolai matekig már közel 20 tantárgy és 2000 tananyag érhető el a matekingen.


2019-ben is Év Honlapja a mateking.hu és ezúttal az Abszolút Év Honlapja díjat is a mateking.hu nyerte

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett Az Év Honlapja verseny történetében elsőként öt egymást követő évben is Év Honlapja díjat nyert ugyanaz a weboldal. A mateking.hu emellett elnyerte az Abszólút Év Honlapja Díjat is 2019-ben, amivel a 2019-es mezőny abszolút győztese. A díjat Képes Viktor és Mosóczi Bálint vette át.


ÉRETTSÉGI 2019 | 100 napos érettségi felkészítő a matekingen

A matek érettségire való felkészülést szeretnén zökkenőmentessé és még ráadásul szórakoztatóvá is tenni a 100 napos matek érettségi felkészítővel, ahol korábbi évek érettségijein is lehet gyakorlatozni és rendkívül átlátható formában összegyűjtjük azokat a témaköröket, amelyekre a matek érettségin szükség lehet. Az elmúlt 5 év összes középszintű matek érettségijét lépésről lépésre megoldjuk és részletes recepteket készítünk minden furfangos feladattípus megoldásához.


2018-ban történelmi rekordot döntött a mateking.hu az Év Honlapja átadón

Zsinórban negyedik alkalommal választották az Év Honlapjának a mateking.hu-t november 14-én este a Marketing Summit Hungary-n. Így a mateking.hu-t 2015, 2016 és 2017 után 2018-ban is kitüntették: ezúttal Oktatás kategóriában ítélték meg a legjobbnak az oldalt. Az Év Honlapja történetében eddig még nem fordult elő olyan weboldal, amely négy egymást követő évben sorozatban elnyerte volna ezt a díjat.


2017-ben e-learning kategóriában ismét Év Honlapja a mateking

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett Az Év Honlapja verseny ezúttal is a mateking.hu győzelmét hozta e-laerning kategóriában. Így immár harmadjára nyert a mateking három egymást követő évben.


2016-ban oktatás és e-learning kategóriában is Az Év Honlapja a mateking

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett Az Év Honlapja verseny jubileumi évében összesen 240 nevezés érkezett. A mateking.hu két díjat is kapott: Oktatás és E-learning kategiróiában is Az Év Honlapja lett, utóbbiban immár másodjára. A Zsűri értékelése: A Mateking lett ebben az évben is Az Év Honlapja e-learning kategóriában. A honlap fejlesztése nem állt meg, letölthető segédanyagokkal és tesztekkel bővült az oldal, és kiépült az online fizetési rendszer is. Matek egyszerűen az ígéret, de ennél lényegesen többet nyújt: az oktatóanyagok és az egész honlap használata is rendkívül egyszerű, egyetlen képpel, vagy szóval sem találtunk többet rajta, mint amennyire szükség van. Az oldal minden elemében a felhasználókra koncentrál, az ingyenes és fizetős verziót használók is haszonnal látogathatják. A tartalom és a felhasználói élmény mellett a zsűri magasra értékelte a modern, áttekinthető designt is. Elsődleges célpiacukat a felsőoktatási hallgatók alkotják. Didaktikailag és vizuálisan jól és szépen felépített egységekben mutatják be az egyes egyetemek tananyagait. A honlap minden platformról jól használható, a technikai megvalósítást a Seoseeker rendszere rendkívül magasra értékelte. Az oldal kreativitása magasan kiemelkedik a többi pályázó közül.


mateking.hu az Óbudai Egyetemen!

Az Óbudai Egyetem és a www.mateking.hu a vizsgákra való sikeresebb felkészülés érdekében egy közös projektet indított, melynek keretében az Analízis 1 nevű tantárgyat az egyetem valamennyi hallgatója térítésmentesen megtekintheti. Az Óbudai Egyetem arra törekszik, hogy minden segítséget megadjon hallgatóiknak a műszaki és gazdasági szakokon alapozó tantárgynak számító matematika minél alaposabb elsajátításához, elősegítve ezzel is az egyetemi diploma sikeres megszerzését. Ezt a célt szolgálja a mateking.hu-val indított közös projekt is.


2015-ben a mateking.hu lett Az Év Honlapja!

A mateking.hu projekt lényege olyan matematikaoktató e-learninges tartalmakat készíteni, amelyek mobilról és tabletről is kényelmesen kezelhetőek és rendkívül szemléletes, könnyen érthető magyarázatokat kínálnak a bonyolult egyetemi matematika egyszerű megértéséhez. A projekt célja, hogy a főiskolai és egyetemi matematika végre valóban érthető legyen a diákok számára könnyen érthető egyszerű példákon, színes szemléletes ábrákon keresztül egy letisztult és komfortos webes környezetben, megalkotva ezzel a 21-ik század tankönyvét, amely valóban elmagyarázza a matematikát olyan részletességgel és olyan élvezetesen, hogy bárki megértse.