Barion Pixel Online matek segítség általános iskola és középiskola | mateking
 

Csak ránéztek, és BUMM.
Gyermekednek többé nem lehet gond a matek.

Már több mint 200 000 diáknak segítettek a mateking epizódjai.
Jöttök Ti is?

Úgy érzed, hogy tátongó szakadék van a gyermeked és a matek között?

Segítünk, hogy ne mérgezze meg az iskolai éveket a matek. Hogyha gyermeked szorong és fél a matektól, az leblokkolja az agyát. Rettegve pedig nem lehet gondolkodni. Így aztán még az se fog menni neki matekórán, amit egyébként tudna. Mi azon dolgozunk, hogy végre eltűnjön a matek miatti szorongás és a félelem.

Mitől olyan döbbenetesen hatékony a mateking?

A mateking különlegességét az adja, hogy az irányítást teljesen a Ti kezetekbe adtuk. Minden tananyagot apró picike atomi lépésekre daraboltunk föl, így bárki megtalálhatja a saját kis atomját ahol elakadt, és pontosan akkor léphet tovább rajta, amikor megértette. Nem hamarabb és nem később. Nálunk minden epizód kockáról kockára, lépésről lépésre építi fel a matektudást.

Próbáljátok ki milyen érzés, amikor gyermeked akár 10 perc alatt megérti azt, amivel a suliban sokszor hetekig szenvednek.

Őrülten
érthető

Gyermeked is vizuális típus? Mi is. Olyan erős magyarázatokat használunk, hogy szinte 10 perc alatt megérti őket. Pedig matek.

Szuper
gyors

A rövid és pörgős epizódokkal gyermeked lendületesen tud haladni. Akár néhány nap alatt behozhatja a lemaradását matekból...

Nagyon
laza

Vigyázzatok, ha egyszer elkezditek, nem fogjátok tudni abbahagyni. A legnagyobb titok nálunk a humor. Ez mindig lendületet ad a matekozásnak…

Képzeld el, hogy…

A gyermeked hazaér, és Te azt mondod neki, hogy az interneten találtál egy jónak tűnő megoldást: a matekinget, ahol minden szükséges témát meg tud tanulni. Ráadásul olyan tempóban halad, ahogyan ő akar. Sőt, megteremtjük a jó hangulatot, így szerintünk még nevetni is fog majd matekozás közben…

A gyermeked felmegy a mateking oldalára. Megnéz egy epizódot.

Aztán még egyet.

Aztán még egyet.

Egy pillanat alatt elmegy 30 perc és azon kapja magát, hogy félórányi matekozás után mindent ért, ami eddig elé került. A korábbi torokszorító frusztráltság helyét az önbizalom és az öröm veszi át.

Mert a gyermeked végre érti a matekot.

Miért imádják olyan sokan a matekinget?

Az ország egyik legjobb matektanára

Adunk Nektek egy szuper-jófej matektanárt, aki hihetetlenül érthetően magyaráz. Akinél végre nevetni is tud gyermeked a matekon, és szinte mindent 10 perc alatt megért, amivel a suliban sokszor hetekig szenvednek.

Lépésről lépésre magyaráz

Képzeld el, mintha a matekórán a tanár mondatonként megállna, és csak akkor menne tovább, ha gyermeked megengedi neki. Végre a saját ritmusában, gondolatról gondolatra haladhat.

És bármikor segít Nektek, amikor csak szükségetek van rá

Amikor gyermekednek épp van 5 szabad perce, csak előkapja a telefonját és már folytathatja is onnan, ahol abbahagyta. És ami az egészben a legjobb, hogy lesz kedve folytatni. Erről mi gondoskodunk.

Kigyógyítjuk gyermekedet a matek miatti szorongásból

A legnagyobb titok nálunk a humor. Nem állunk meg ott, hogy egyszerűvé és érthetővé tesszük a matekot. Azt akarjuk, hogy gyermeked élvezze is a tanulást, mert ez adja a lendületet, hogy mindig legyen kedve matekozni. Egy matek tananyag, ami feldobja a napját. Őrület, nem?

Vágjátok zsebre a matekot

A mateking nem csak egyszerűen hordozható, hanem ultra-hordozható. Amikor gyermekednek épp van 5 szabad perce, csak előkapja a telefonját és már folytathatja is onnan, ahol abbahagyta. Olyan könnyedén tud az epizódokban lépkedni, hogy még akár puskázni is tudna vele. De nem lesz rá szüksége, mert annyira lazán megért nálunk mindent, hogy másnap már Ő fogja korrepetálni matekból az osztálytársait.

Gyermeked végre a saját tempójában, gondolatról gondolatra matekozhat

Egy videóban mindig a tanár tempójában kell haladni. Még kétszeres sebességen is a tanár tempóját gyorsítjuk. Ha valamit nem értettünk és szeretnénk újra megnézni, a videóknál ez szörnyen fárasztó lehet. Visszatekerjük. És általában nagyon nehéz pont oda jutni ahova szeretnénk. Tehát vagy újra megnézünk olyan részeket is, amik nem érdekelnek, vagy lemaradunk annak az elejéről, amiért visszatekertünk. A mateking epizódjaival ilyesmi sohasem fordulhat elő.

Mitől olyan különleges a mateking?

Egy olyan technológiát használunk, aminek köszönhetően gyermeked nem csak úgy random lépked előre vagy hátra, hanem minden egyes lépéssel a gondolati egységek között ugrál. Azokat a részeket, amik túl triviálisak, csak átugorja, HOPP és nem raboljuk az idejét. Hogyha viszont valamit szeretne újra megnézni, akkor pontosan oda ugrik vissza, ahova kell. Varázslatos nem?

Azt hisszük, hogy akik a matekinget használják, egy kicsit máshogy gondolkodnak, mint a többiek

Rájöttek arra, hogy kevesebb pénzért és sokkal könnyebben is lehet matekot tanulni. A mateking.hu küldetése, hogy prémium minőségű tananyagokat adjon, szinte bárki által megfizethető áron és végre ne álljon a matek gyermeked sikereinek útjába. Ti meddig akartok még szenvedni a matek miatt?

Itt az ideje, hogy örökre megváltoztassuk a matektanulásról alkotott elképzeléseidet.

Állítsátok a matekot a Ti oldalatokra

Nem a Ti hibátok, ha szenvedtek a matek miatt. Viszont Te vagy az, aki most tenni tud ellene. A mateking.hu hazánk egyik legnépszerűbb matekoktató platformja gimnáziumi és egyetemi szinten is. Több mint 200 ezer diáknak segítettünk már abban, hogy szenvedés helyett élmény legyen a matek. Legyetek Ti a következő.

Miért bízzak ezekben a tananyagokban?

Mosóczi András a mateking.hu alapítója és oktatási vezetője. Előadásaiban és oktatóanyagaiban hihetetlenül laza, mégis precíz stílusban mutatja be a matematika világát. Közel 25 éve foglalkozik oktatással, számos egyetemen is tanított, a BME-től az ELTE-n át a BGE-ig.

A megszerzett tapasztalatokat és tudást 2010-től használja e-learning platformok fejlesztésére, melyek közül a legsikeresebb a 200 ezer felhasználóval rendelkező mateking.hu.

Itt már találkozhattunk

Egy lépésre vagytok attól, hogy a matek mellétek álljon és ne elétek

Válaszd ki, hol tart most gyermeked, és mi kivezetjük a matek útvesztőiből:

Amíg idáig legörgettél, az alatt nálunk már egy komplett anyagrészt megérthettetek volna…

Tegyél meg annyit a gyermekedért, hogy kipróbáljátok, mennyire más nálunk matekot tanulni!

Mert mi a B-verzió? Hogy minden ugyanúgy megy, mint eddig…