GY.I.K.

Mennyibe kerül az oldal használata?

Az oldalon tantárgyakra tudsz előfizetni. Minden tantárgy témakörökből áll, a témakörökön belül helyezkednek el a tananyagok. Vannak ingyenes témakörök, illetve minden témakör első néhány tananyaga is ingyenes. Minden egyéb tananyag eléréséhez előfizetés szükséges. Előfizetni tantárgyanként lehet. 
Egy tantárgy ára bruttó 1950 Ft , mely összeget befizetve az adott félévben és a félévhez tartozó pótvizsgaidőszakban nézheted meg az adott tantárgy összes tananyagát. Az öszi félév esetében a következő év február 10-ig, míg a tavaszi félév esetében az adott év szeptember 10-ig tart az előfizetés és ezzel együtt a megtekinthetőség, amit szükség esetén akár ingyen is meg tudsz hosszabbítani. Az őszi félévre már a nyár folyamán is elő tudsz fizetni, július elsejétől kezdődően érhetőek el a következő év február 10-ig megtekinthető tartalmak. A tavaszi félévre pedig  január elsejétől kezdődően lehet előfizetni. Ezeknek az átfedéseknek köszönhetően az előfizetési időszak az adot félévnél jóval hosszabb is lehet, 7-8 hónap. 

Mivel lehet fizetni?

Fizetni online tudsz:

 • Bankkártyával (visa, visa elecron, maestro, mastercard, american express bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát) vagy
 • Barion tárcával. A Barion tárcát viszont fel lehet tölteni készpénzzel (bármely CIB bankfiókban) és átutalással is, így nálunk indirekt módon készpénzzel és utalással is fizethetsz. Bővebben

A bankkártya elfogadást is a Barion rendszere végzi.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion regisztráció (Barion tárca nyitása), elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

Ha azonban regisztrálsz a Barion rendszerbe, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! 

Hogyan tudok előfizetni egy tananyagra?

Csak egész tantárgyakra lehet előfizetni 1950 forintért a teljes félévre. A vásárlási folyamat nagyjából 2-3 percet vesz igénybe, lépései az alábbiak:

 • Tantárgyra előfizetni csak bejelentkezve tudsz, tehát regisztrálj a felső fekete sáv lenyitásával (jobb felül "Belépés" gomb), majd jelentkezz be
 • Válaszd ki a felső színes sávból a kiszemelt tantárgyat.
 • A tantárgy nyitólapján találsz egy "megveszem" gombot, nyomd meg. (vagy egyszerűen kezdj el megpróbálni megnézni egy olyan tananyagot, aminek a témakör lista nézetében dollárjel van a dobozának a jobb felső sarkában, ekkor is a vásárlást fogja felajánlani a rendszer)
 • Add meg a számlázási adataidat, kattints a képernyő alján a gombra
 • A rendszer átirányít a Barion oldalára, ahol Barion tárcádba belépve (bal oldali doboz) vagy bankkártya/hitelkártya (jobb oldali doboz) adataid megadásával fizethetsz
 • Ezután kattints arra, hogy visszatérsz a honlapunkra
 • Jó tanulást :)

Nincs bankkártyám, fizethetek átutalással, készpénzzel?

Igen! Készpénzzel is, utalással is:

Ha nincs bankkártyád, de van bankszámlád ahonnan tudsz utalni, akkor:

 • Nyiss egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.
 • Tegyél a Barion tárcádba legalább 1950 Ft-ot (egy tantárgy ára) úgy, hogy a bankszámládról átutalod a Barion tárcádba az összeget. Ennek módjáról a Barion honlapján találsz részletesebb információt.
 • Fizess nálunk a Barion tárcáddal.

Ha bankszámlád sincs, de van készpénzed, akkor:

Biztonságos ez az izé.. Barion vagy mi??

Maximálisan.

A Barion egy szuperkorszerű és szuperbiztonságos, valamint szuperegyszerű online fizetési mód. XXI. századi fizetésmód a XXI. századi matekoktatáshoz.

A Barion fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192.

A Barion rendszere megfelel PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek! Bővebben erről itt olvashatsz: https://doksi.barion.com/PCI-DSS

A Barion rendszere a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Extended Validation) azaz a bankok weboldalain is használttal azonos biztonságot nyújtó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.

Miért jött létre a Mateking.hu?

Célunk bebizonyítani, hogy úgy is lehet matekot tanítani, hogy közben még szórakozol is, ráadásul minden elképesztően érthető.

Kiknek hasznos a mateking.hu?

Azoknak is akiknek matekot kell tanulni, de utálják a matekot (ők nálunk biztosan megszeretik) és azoknak is akik matekot tanulnak és szeretik, (ők nálunk imádni fogják) Jelenleg a főbb magyarországi egyetemek matematika tananyaga érhető el nálunk, Analízis, Gazdasági matematika, Valszám, Linalg, Statisztika és társai, valamint a középiskolai matematika tananyag kiegészülve egy ingyenes videós mat

Visszajelzés