Barion Pixel elfelejtett jelszó | mateking
 

elfelejtett jelszó

Lássuk, mit tegyek akkor, ha elfelejtettem a jelszavamat. Nos először is ne essünk pánikba. Utána a belépésnél az elfelejtettem a jelszavam gombra kattintok:

Ekkor eljutok egy olyan oldalra, ahol meg tudom adni az emailcímemet, amivel regisztráltam a matekingen.

Ha beírtam az emailcímet, akkor az új jelszó küldése gombra kattintok, majd belépek az email-fiókomba, ahova megérkezett egy levél a jelszó helyreállításához. Íme itt is van:

Ebben a levélben a megadott linkre kattintva tudom igazolni, hogy valóban én vagyok a fiók tulajdonosa. A linkre kattintás után már mindjárt készen is vagyunk, ekkor jutok el ide:

Itt bejelentkezve megadom az új jelszavamat és aztán megerősítés céljából megint.

Az időzóna és nyelvi beállítások meg hasonlók csak azért vannak ott, hogy összezavarjanak, ugyanis az oldalt informatikusok készítették, akik valójában nem emberek, hanem egy idegen bolygóról jött földönkívüli lények, és emiatt nulla empatikus érzékkel rendelkeznek. De itt már a célegyenesben vagyok, ugyanis a mentés gombra kattintva készen is van a szép új jelszó.

Itt jó lenne, ha legalább annyit kiírna a rendszer, hogy "köszi" vagy netán azt, hogy "gratulálunk, sikeresen létrehoztuk az új jelszavad" de nem. Nem ír ki egyetlen mukkot sem. De a jelszó becs' szó frissült.

Hajrá!