Barion Pixel mateking torrent bejelentés | mateking
 

mateking torrent bejelentés

A mateking.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsünk Neked a tanulásban.

Kérlek Te is segíts nekünk abban, hogy ne kerülhessenek fel torrent oldalakra és egyéb fájlmegosztó oldalakra, dropbox és drive fiókokba a mateking.hu oktatóanyagai. Amellett ugyanis, hogy ez bűncselekmény, rendkívül méltánytalan is velünk szemben. Egy-egy képsort átlagosan 6-8 órán keresztül készítünk, hogy a lehető legtökéletesebb legyen, és mindent könnyen, gyorsan, azonnal megérthess belőle.

Több ezer órát töltöttünk már el ezeknek az anyagoknak az elkészítésével, de minden órát szívesen szántunk rá, mert a cél az volt, hogy egy valóban minőségi és tényleg XXI. századi e-learning anyagokból tanulhass.

Úgy gondoljuk, hogy a szolgáltatásunkért cserébe elkért összegek messze figyelembe veszik a diákok anyagi helyzetét, illetve ár-érték arányunk kiemelkedően magas. Szeretnénk továbbra is mindenben segíteni Neked a felkészülés során, kérlek Te is segíts nekünk.

A bejelentést itt tudod megtenni, fontos, hogy ezt linkkel együtt tedd, illetve adott esetben esetleg a jelszó megadásával. Természetesen nevedet és kilétedet nem fedjük fel és hidd el, itt most az a jófej, aki segít nekünk, és nem azért, mert mi kérjük, hanem azért mert az a több ezer hallgatótársad kéri, akik szeretnék, hogy tovább működjön az oldal és továbbra is fel tudjanak készülni nálunk a vizsgáikra és a ZH-kra.

Köszönjük, a mateking.hu csapata