Mi a teendő, ha nem enged belépni a rendszer?

Röviden: várj 8 órát.

Kicsit bővebben: Ha túl sokszor próbálsz helytelen jelszóval belépni, a rendszer előbb-utóbb ki fogja tiltani vagy az IP címedet vagy blokkolni fogja a felhasználói fiókodat. Hogy ez megtörtént, onnan veszed majd észre, hogy olyan furcsaságokat ír majd ki a rendszer a belépési kísérletnél (esetleg akkor is ha már időközben rájöttél a helyes jelszóra), hogy zárolt a fiókod, vagy ilyesmi...

Ezt megelőzendő ha elfelejtetted a jelszavad, ne próbálkozz túl sokszor a jelszavad kitalálásával, hanem helyette kérj inkább új jelszót.

Ha már megtörtént a baj, akkor elsősorban várj 8 órát és fel fogja oldani a rendszer magától a zárolást. Ha ennél sürgősebb az ügy (de tényleg csak akkor, ha nagyon sürgős, mondjuk mert holnap vizsga), akkor ezen az űrlapon keresztül küldd el nekünk vagy az e-mail címed, amivel regisztrálva vagy, vagy a felhasználói neved (ha mindkettőt küldöd, az sem baj) és emellett küldd el az IP címed is, amit úgy tudhatsz meg, ha ide kattintasz (vagy ha az nem működik, akkor ezzel is próbálkozhatsz). Ez kiír egy x.x.x.x számot ahol minden x egy 0 és 255 közötti szám, na ez az IP címed, ez is kell nekünk ahhoz, hogy feloldhassuk a felhasználói fiókod illetve IP címed blokkolását.