Barion Pixel Hogyan tudok előfizetni a matekingen? | mateking
 

Hogyan tudok előfizetni a matekingen?

Az első lépés, hogyha még nem vagy regisztrálva a mateking.hu weboldalon, akkor regisztrálnod kell. Ha már regisztrálva vagy, akkor ezt a részt át is ugorhatod. Hopp. Nézzük tehát elsőként a regisztrációt. Ezt a jobb felső sarokban található BELÉPÉS gombra kattintva lehet megtenni.

Ekkor lenyílik egy regisztrációs ablak, ahol mindenképpen egy valós és általad használt e-mailcímet adj meg, erre fognak ugyanis érkezni bizonyos rendszerüzenetek. Adj meg egy legalább 8 karakterből álló jelszót, majd írd be újra, hogy biztosan nem gépelted-e el. Ezek után érkezni fog egy e-mail, amit nézz meg, mindössze annyi lesz benne, hogy üdvözlünk a matekingen és kattints a regisztráció megerősítése gombra.

Ha ez megvan, akkor sikeresen létrehoztad a felhasználói fiókodat.

A következő lépés a tananyag beszerzése. Ehhez ki kell választanod azt a tantárgyat, amelyiket szeretnéd. Nézd meg alaposan, hogy biztosan arra van-e szükséged. De még ne kattints rá, előbb nézd végig a lépéseket.

Ha megvan, hogy melyik tantárgyra van szükséged, akkor egyszerűen csak kattints rá a MEGVESZEM gombra:

Erre kattintva jutunk a vásárlási adatok oldalra. Itt a számlázási adatokat szükséges kitölteni, aztán lejjebb görgetve predig...

Ki kell pipálnod ezt a kis négyzetet, végül kattints arra agombra, hogy TOVÁBB A KÖVETKEZŐ LÉPÉSHEZ.

Most átjutsz a Barion kártáys fizetési felületre, ahol biztonságosan meg tudod adni a bankkártyád adatait. Be kell írnod a kártyaszámot, a kártya lejárati dátumát, a kártya hátoldalán található CVC kódot és a kártyán szereplő nevet. De ezzel még nem vagyunk készen. Az egész Európában bevezetett új biztonsági intézkedések miatt, még további azonosítókat is meg kell adnod, hogy egészen biztosan ne tudjon senki csalást elkövetni a kártyáddal. Ezek a további lépések bankonként eltérőek, sőt még bankon belül is többféle lehetőseg adódhat. Készítettünk róluk egy kis összefoglalót, ha bizoonytalan vagy akkor nézd meg ezt is.

Ha ez is megvan, akkor sikeresen beszerezted a kívánt tantárgyat, és már nézheted is!

Abban az esetben, ha mégis elakadtál a Barionos fizetési oldalon, arra kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot a bankoddal, hogy segítsen Neked, hiszen azért tartod náluk a pénzedet és azért igényeltél bankkártyát, hogy bármikor tudj fizetni vele.

Most, hogy minden lépést láttál, KEZDHETJÜK IS.