Hogyan tudom törölni magam?

A felhasználói fiókod szerkesztése oldalon alul találod a fiók törlése gombot. A gombot megnyomva egy megerősítő oldalra érkezel. Ha megerősíted a fióktörlési szándékod, egy emailt küldünk Neked a fiókodban megadott e-mail címedre, amiben elhelyeztet linkre kattintva a rendszer törli a fiókod, hozzászólásaid, előfizetéseid. Csak akkor töröld a fiókodat, ha biztos vagy a dolgodban, mivel a törölt adatok vissazállítására nincs mód. Esetleg élő előfizetéssel rendelkező fiókod törlése esetén továbbá nincs mód pénzvisszatérítésre illetve a fiók újraaktiválására, mivel az adatok ténylegesen törlődnek a rendszerből.

Visszajelzés