Barion Pixel Te tudod a helyes választ? | mateking
 

Te tudod a helyes választ?

A matekban mindig csak egy jó válasz lehet…
De akkor miért vitatkoznak ennyien, hogy mi a helyes megoldás?

A válasz nagyon egyszerű. A hiba nem a matematikai szabályokban van, hanem abban, hogy sokan hibásan használják ezeket a szabályokat. Azért, mert nem elég világosan magyarázták el őket.

VALAKI MONDJA EL VÉGRE VILÁGOSAN!

Ha magolni próbálod, akkor reménytelen...
De ha egyszer megérted, örökre menni fog.

A matematikai szabályok valójában őrülten logikusak. Minden azon múlik, hogy legyen valaki, aki érthetően elmeséli őket. Mi most csoki kockákkal fogunk bemutatni mindent, amit a műveleti sorrendről, zárójelekről tudni kell. Ha szereted a csokit, akkor ezt is szeretni fogod.

KEZDHETJÜK?

A matek ennyire egyszerű???

Meg fogsz lepődni, hogy mennyire egyszerű a matek. Valójában ugyanis nem a matek bonyolult, csak bonyolultan akarták elmagyarázni. És akkor most mit tegyünk? A bonyolult magyarázatokat dobjuk a kukába, az egyszerű matekot pedig éppen itt találod:

NA, EZT MEGNÉZEM

MIÉRT FOGOD NÁLUNK AZONNAL MEGÉRTENI A MATEKOT?

Mert mi egy nyelvet beszélünk veled. Itt nincsenek bonyolult képletek, csak frappáns magyarázatok. Mindent színekkel és rajzokkal magyarázunk, mert így rögtön megérted. Sőt, egyből meg is jegyzed.

EZ JÓL HANGZIK

MIÉRT SZERETNEK NÁLUNK TÖBB, MINT 200 EZREN MATEKOT TANULNI?

Mert az egész weboldalt azzal a céllal készítettük, hogy jó érzés legyen használni. Próbáld ki és meglátod :)

EZT KIPRÓBÁLOM
HA NEM MEGY A MATEK, NEM VELED VAN A BAJ…

Nézd meg ezt a kis videót arról, hogy miért nem megy a legtöbb embernek a matek. Nem veled van a probléma és nem is a matek az érthetetlen. A probléma az, ha érthetetlenül magyarázzák el a matekot. Ez hatalmas különbség.
Nálunk magolás helyett rajzok vannak…
tankonyv
Mert egy rajz
többet ér ezer szónál…
És érdekes történetek...
oktató videó
Mert egy történet
megragad az ember fejében…

Te is szenvedsz a matektól?
Ne izgulj ezzel, nem vagy egyedül :)

A matek az egyik olyan tantárgy, ami nagyon súlyos károkat tud okozni egy félévi bizonyítvány látképén. Mégis mit lehetne tenni annak érdekében, hogy ez változzon?

MIT LEHETNE TENNI?

Mi a baj a matekkal?

A legtöbb embernek az a problémája a matekkal, hogy nem érti, fél tőle, és sokkal bonyolultabnnak képzeli, mint amilyen valójában. Mit lehet ilyenkor tenni?

NE IZGULJ, VAN MEGOLDÁS

Brit tudósok kiderítették…

Mindenki azzal szereti tölteni az idejét, amiben örömét leli. Így aztán kifejlesztettünk egy olyan matek oktató platformot, ahol jó érzés matekozni. Hogyha pedig jó érzés matekozni, akkor több időt fogsz rászánni és jobban fog menni. Sőt, rá fogsz jönni, hogy a matek a legegyszerűbb tantárgy. Ha nem hiszed, próbáld ki ->

ITT A MEGOLDÁS

MIÉRT ÉPPEN NÁLUNK TANULJ MATEKOT?

Nálunk a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek föl. Minden apró morzsán éppen akkor lépsz tovább, amikor megértetted. Nem hamarabb és nem később. Ezért tudjuk a legbonyolultabb dolgokat is olyan egyszerűen elmagyarázni, hogy szinte észre sem veszed, és már érted is.

NA, EZT MEGNÉZEM

MIÉRT FOGOD NÁLUNK AZONNAL MEGÉRTENI A MATEKOT?

Mert mi egy nyelvet beszélünk veled. Te is úgy érzed, hogy örökös bukdácsolás és szenvedés a matek? Ezzel nem vagy egyedül. Nekünk van egy módszerünk, ami az összes ilyen problémádat megoldja. Szorongás helyett élménnyé változtatjuk a matektanulást.

EZT KIPRÓBÁLOM
Az egész weboldalt úgy építettük fel, hogy élmény legyen használni. A tananyagok olyan stílusban magyarázzák el a nehéz matematikai összefüggéseket is, amitől még a ködös részek is hirtelen egyértelművé válnak.
matekegyszeruen_5.jpg
Pápá köd
minden ki fog tisztulni
Azért optimalizáltuk weboldalunkat tabletre és telefonra, hogy valóban úgy használhasd, ahogyan az számodra a legkényelmesebb. Tanulhatsz matekot buszon, metrón, sorban állás közben vagy elalvás előtt az ágyban is.
matekegyszeruen_6.jpg
Nálunk tényleg bárhol, bármikor
tanulhatod a matekot