Középiskolai matek érthetően | mateking
 

Középiskolai matek egyszerűen

Már több mint 180 000
diáknak segítettünk
Matekból TZ-t írni.
Matekból leérettségizni.
Emelt matekból leérettségizni.
Leszel Te a következő?

Fájdalomcsillapítót adunk matekos panaszaidra

Próbáld ki milyen érzés, amikor 5 perc alatt minden világos lesz, amit a tanárnak az egész matekórán nem sikerült elmagyaráznia. Felejtsd el a görcsös matektanulást. Mintha a legjobb haverod mondaná el pár percben azt, amit a suliban éveken át képtelenek voltak elmagyarázni.

Könnyen
érthető

Olyan erős vizuális magyarázatokat használunk, amivel bármit meg tudunk tanítani Neked. A legtöbb dologra egyszerűen csak ránézel, és BUMM már érted is. Pedig matek…

Gyors
haladás

Rövid és pörgős epizódokat használunk, hogy lendületesen tudj haladni az anyaggal. Imádni fogod, hogy pár perc alatt milyen sikereket tudsz elérni…

Laza
stílus

Vigyázz, ha egyszer elkezded, nem fogod tudni abbahagyni. A legnagyobb titok nálunk a humor, ez adja a lendületet, hogy mindig legyen kedved gyakorolni, és folytatni a tanulást.

Többé nem kell szenvedned a matek miatt

A mateking döbbenetes hatékonyságát sok más tanulási módszerhez képest az adja, hogy az irányítást teljesen a Te kezedbe adtuk. A tananyagot rövid epizódokban tálaljuk, és ezeket úgy alakítottuk ki, hogy mindig abban a tempóban tudj nálunk lépésről lépésre haladni, ahogyan szeretnél. Így éppen akkor lépsz tovább, amikor valamit megértettél, nem hamarabb és nem később.

Érd el a legjobb eredményt

A legjobb eredményt akkor érheted el nálunk, hogyha az epizódokat lépésről-lépésre nézed. Könnyedén lépkedhetsz előre-hátra a billentyűzet gombjaival vagy az epizódok két szélén található nyilakkal. Hogyha pedig épp elfáradtál, egyszerűen csak kattints a play gombra, dőlj hátra kényelmesen és már élvezheted is a videó nézetet. Természetesen videó üzemmódban is bármikor visszaléphetsz egy vagy több képkockát a billentyűzet gombjaival, vagy a vissza nyílra kattintva.

Kigyógyítunk a matek miatti szorongásból

A legnagyobb titok nálunk a humor. Talán ebben különbözik a mateking a legjobban a többi oktatási platformtól. Nem állunk meg ott, hogy egyszerűvé és érthetővé tesszük Neked a matekot. A célunk az, hogy élvezd is a tanulást, mert ez adja a lendületet, hogy mindig legyen kedved gyakorolni, és a laza stílus végleg kigyógyít a matek miatti szorongásból.

Neked való a mateking, ha…

 • készen állsz a jobb matekjegyre (igen, ez következik)
 • eltüntetnéd a matek által okozott stresszt az életedből
 • minimalizálnád a matekozást és kimaxolnád a szabadidődet

Ne használd a matekinget, ha…

 • inkább órákig szenvednél azzal, amit nálunk 5 perc alatt vidáman megtanulhatsz
 • tökéletesen elégedett vagy az iskolai matektanároddal
 • nem bírod a humort

Nálunk a teljes középiskolai matek csak 3450 forint

A küldetésünk, hogy bárki számára megfizethető áron adjunk prémium minőségű tananyagokat. Ezért kerül nálunk a teljes középiskolai matek fél éves előfizetése csak 3450 forintba.

És mit kapsz nálunk egyetlen különóra áráért?

 • A teljes 4 éves középiskolai matekot amire szükséged van, benne több száz epizóddal
 • Feladatgyűjteményt a típusfeladatokkal és minden feladathoz tartozik lépésről lépésre részletesen kidolgozott megoldás
 • Képletgyűjteményt, ahol minden képletet összegyűjtöttünk Neked amire csak szükséged lehet
 • Rövid és pörgős epizódok, a lendületes haladásért
 • Humor, sikerélmény, motiváció

Meddig akarsz még szenvedni a matek miatt? Már valószínűleg jóval több pénzt dobtál ki rossz megoldásokra mint 3450 forint. És ez a gubanc nem fog magától megoldódni. Akarod, hogy megoldjuk?

Miért imádják olyan sokan a matekinget?

Az ország egyik legjobb matektanára

Adunk Neked egy szuper matektanárt, aki őrülten jófej és hihetetlenül érthetően magyaráz. Akinél végre nevetni is tudsz a matekon és 5 perc alatt megérted azt, amit a suliban egy hónapig tanultok.

Lépésről lépésre magyaráz

Képzeld el, mintha a suliban a tanár mondatonként megállna és csak akkor menne tovább, ha Te megengeded neki. Végre a saját ritmusodban gondolatról gondolatra haladhatsz.

És bármikor segít Neked amikor csak szükséged van rá

Amikor épp van 5 szabad perced, csak előkapod a telefonodat és már folytathatod is onnan, ahol abbahagytad. Sőt, akár még hang nélkül is működik, ha épp a pad alatt vagy kénytelen használni.

Lazán legyél túl a matekon

Megvan az, amikor utolsó éjszaka kapkodva készülsz a másnapi matek TZ-re, de a matek mindig keresztülhúzza a számításaidat? Reménytelenül bonyolult feladatok, és érthetetlen magyarázatok… Nálunk a saját ritmusodban, lépésről lépésre tanulhatsz. Ha valamit nem értesz, az apró lépéseknek köszönhetően akár százszor is vissza tudsz lépni. És amit már értesz, azt gyorsan pörgetheted is tovább. Jöhet a megoldás vagy még szenvedsz egy kicsit a matekkal?

Zsebedben a matek, bárhol és bármikor

A matekinget bármilyen eszközről elérheted, csak net kell hozzá. Használd a mobilodon buszon ülve, laptopodon lyukasórában, vagy épp tableteden lefekvés előtt. Amikor épp van 5 szabad perced, csak előkapod a telefonodat és már folytathatod is, onnan ahol abbahagytad. Vágd zsebre a matekot.

Behozhatatlan előnyt adunk a matektanuláshoz

Nem a te hibád, ha szenvedsz a matek miatt. Viszont Te vagy az, aki most tenni tud ellene. A mateking.hu hazánk egyik legnépszerűbb matekoktató platformja gimnáziumi és egyetemi szinten is. Több mint 180 ezer diáknak segítettünk már abban, hogy szenvedés helyett élmény legyen a matek. Állítsd a matekot a Te oldaladra

Miért bízzak ezekben a tananyagokban?

A mateking.hu alapítója és oktatási vezetője Mosóczi András, aki több mint 20 éve foglalkozik a matematika tanításával és megszerettetésével gimnáziumi és egyetemi szinten is. Számos egyetemen oktatott a BME-től az ELTE-n át a BGE-ig és többször is rendezett matematikát népszerűsítő előadás-sorozatokat a Csodák Palotájában.

A megszerzett tapasztalatokat és tudást 2010-ben kezdte el online oktatóanyagokba sűríteni, olyan epizódokba és videókba, ahol a világos és egyszerű magyarázatok közvetlen és humoros stílusban, bárki számára érthetővé teszik a matematikát. Ez a mateking.

Itt már találkozhattunk

Egy lépésre vagy attól, hogy a matek melléd álljon és ne eléd

Kattints a gombra, regisztrálj nálunk kevesebb mint egy perc alatt és máris hozzáférsz több száz ingyenes epizódunkhoz.

Regisztrálok