MATEK ÉRETTSÉGI EGYSZERŰEN

Már több mint 140 000
diáknak segítettünk
Matekból TZ-t megírni.
Matekból leérettségizni.
Emelt matekból leérettségizni.
Leszel Te a következő?
Igen.
Kezdjük.
Menü

Miért nálunk tanulj a matek érettségire?

Mert mi egy nyelvet beszélünk veled. Te is úgy érzed, hogy örökös bukdácsolás és szenvedés a matek? Ezzel nem vagy egyedül. Nekünk van egy módszerünk, ami az összes ilyen problémádat megoldja. Szorongás helyett élménnyé változtatjuk a matektanulást.

Mi nem raboljuk az idődet. Csak a lényeget mondjuk el, azt is pörgősen. Világos és egyértelmű példákat használunk, így azonnal megszűnik a fejedben lévő káosz. Éppen csak azt nem fogod érteni, hogy miért látszott eddig minden olyan bonyolultnak.

Nálunk nem a tanár diktálja a tempót. Ez egy teljesen új oktatási módszer, ahol a saját tempódban, lépésről lépésre tanulhatsz. Az apró lépéseknek köszönhetően, ha valamit nem értesz akár százszor is visszaléphetsz. De ami érthető, azt a részt gyorsan át is pörgetheted.

Mitől döbbenetesen hatékony nálunk matek érettségire készülni?

Nálunk a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek föl. Minden apró morzsán éppen akkor lépsz tovább, amikor megértetted. Nem hamarabb és nem később. Ezért tudjuk a legbonyolultabb dolgokat is olyan egyszerűen elmagyarázni, hogy szinte észre sem veszed, és már érted is.

Amit csak lehet színekkel és rajzokkal magyarázunk el. Így a legtöbb dologra egyszerűen elég ránézni és már rögtön érted is. Ezáltal sokkal gyorsabb a matektanulás és mindent azonnal megjegyezel. Nem kell időt pazarolnod az ismétlésre.

Az egész weboldalt úgy építettük fel, hogy élmény legyen használni. A tananyagok olyan stílusban magyarázzák el a nehéz matematikai összefüggéseket is, amitől még a ködös részek is hirtelen egyértelművé válnak.

Azért optimalizáltuk weboldalunkat tabletre és telefonra, hogy valóban úgy használhasd, ahogyan az számodra a legkényelmesebb. Tanulhatsz matekot buszon, metrón, könyvtárban vagy akár lefekvés előtt az ágyban fekve is. Amikor épp van 5 szabad perced, csak előkapod a telefonodat és már folytathatod is, onnan ahol abbahagytad.

A mateking olyan forradalmian új matektanulási módszer, amit azért választottak már több mint 140 ezren, hogy végre ne álljon a matek a tanulmányaid útjába. Rövid, könnyen érthető egységekben és szemléletes példákkal magyarázzuk el a legbonyolultabb matekos témaköröket is. Ezzel nem csak rengeteg időt spórolunk meg neked, de egyszerre élménnyé is változtatjuk a matektanulást.

Kezdődhet a matek érettségi felkészítő