MATEK ÉRETTSÉGI EGYSZERŰEN

Már több mint 120 000
diáknak segítettünk
Matekból TZ-t megírni.
Matekból leérettségizni.
Emelt matekból leérettségizni.
Leszel Te a következő?
Igen.
Kezdjük.
Menü

Miért nálunk készülj a matek érettségire?

Mi egy nyelvet beszélünk veled. A tréfás magyarázatokkal kizökkentünk a száraz tanulnivalóból és garantáltan a legvilágosabb utat mutatjuk az adott témakör megértése felé. Ezáltal sok időt spórolunk meg neked és közben még szórakozol is.

Mi nem raboljuk az idődet, csak a lényeget mondjuk el, de azt gyorsan. Mindig olyan példákat használunk, amelyek világosan, egyértelműen világítanak rá, hogy milyen buktatók lesznek a matek érettségin. Ezért van az, hogy szuper-könnyű nálunk a matek érettségire készülni.

Nálunk nem videókból tanulsz, ahol mindig a tanár tempójában kell haladnod. Ez egy teljesen új oktatási módszer, ahol a saját tempódban készülhetsz a matek érettségire. Ha valamit nem értesz akár százszor is visszaléptetheted, de ha valami érthető, nem kell megvárnod amíg a videóban nagynehezen végre elmagyarázzák.

Mitől hatékony nálunk matek érettségire készülni?

Minden érettségi felkészítő tananyag 80-100 képkockából áll és hihetetlen részletességgel apró lépésekben magyarázza el a tanulnivalót. Minden egyes lépés egy újabb apró információt ad hozzá a látottakhoz. Ezáltal még a legbonyolultabb fogalmak is pici egyszerű állításokból épülnek föl.

Amit csak lehet színekkel és rajzokkal magyarázunk el, így a legtöbb dologra egyszerűen elég ránézni és már érthető is. Ezáltal sokkal gyorsabb a matek tanulás és mindent azonnal megjegyezel, nem kell időt pazarolni az ismétlésre.

Az egész weboldalt azzal a céllal készítettük, hogy jó érzés legyen használni. A tananyagok olyan stílusban magyarázzák el a nehéz matematikai összefüggéseket is, amitől azok inkább szórakoztatónak tűnnek, nem pedig nehéznek.

A tabletre és telefonra optimalizált weboldal látványos szemléltetésekkel, egyszerű és vicces magyarázatokkal, rövid és könnyen érthető egységekben magyarázza el a bonyolult egyetemi matematikát úgy, hogy azt bárki megértse.

Mi nem raboljuk az idődet, csak a lényeget mondjuk el, de azt gyorsan. Mindig olyan példákat használunk, amelyek világosan, egyértelműen világítanak rá az adott témára és lehetséges buktatóira. Ezért van az, hogy szuper-könnyű nálunk a matek érettségire készülni.

Kezdődhet a matek érettségi felkészítő